За нас

Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград е реставрирана и обновена 160-годишна къща. Работи целогодишно като туристически комплекс.

Тийм билдинг и корпоративни събития

Предоставяме Ви възможност за незабравимо изживяване на Вашия екип – отборни игри, семинари, обучения или про стофирмени празници. Отдайте се на една заслужена почивка с близки и приятели. Избягайте от натовареното ежедневие и се потопете в уникалната природа на Родопите и СПА столицата на Балканите – Велинград.


Провеждане на тиймбилдинг мероприятия. Организиране на фирмени уикенди. Корпоративни събития. 

Семеен хотел „Старата къща“

Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград е реставрирана и обновена 160-годишна къща. Работи целогодишно като туристически комплекс – хотел и механа.

  декември 2019
  П В С Ч П С Н
       
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  

  Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград

  Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград е реставрирана и обновена 160-годишна къща. Работи целогодишно като туристически комплекс – хотел и механа.

  Намира се в центъра на град Велинград. Уникална е със своята автентичност и стил, бутикови стаи, рисувани мебели, дърворезби и стенописи. През летните месеци гостите могат да се потопят в прохладата на лятната градина и на чардака под асмата, а зимата пред камината в механата. Перфектно обслужване и вкусни ястия от българската национална кухня, традиции и родопско гостоприемсво за всеки гост.

  Политика на настаняване

  Не се допускат домашни любимци в рамките на помещенията на къщата за гости! Организирани групови посещения и различни събития са обект на договаряне на цените и в определения краен срок за резервация и промени е 15 дни. Резервации ще се считат за потвърдени след регистрацията на авансово плащане. Сумите, платени за резервация, но неизползвани услуги не се възстановяват!